Mikä on Heportteri?

Heportteri on uusi, tutkiva hevosjulkaisu. Tilaajat voivat lukea Heportterin pitkät jutut joko täällä verkossa tai Heportteri-aikakauslehdestä. Tällä verkkosivulla julkaistaan lisäksi joitakin lyhyempiä juttuja, jotka ovat myös ei-tilaajien luettavissa.

Heportteri on hidasta journalismia nopeista ystävistämme.

Heportteri perehtyy tutkimuksiin, oikoo väärinkäsityksiä, välittää luotettavat neuvot, yhdistää ihmisiä ja uskaltaa valita puolensa. Julkaisun tavoitteena on lisätä hevosten hyvinvointia ja se on kaiken sisällön punainen lanka.

Heportterin perusjuttu on noin 20 000 merkkiä pitkä ja täynnä asiaa viihdyttävässä muodossa. Peruslehtijuttu on kymmenen kertaa lyhyempi. Heportterissa panostetaan taustatyöhön ja tutkimuksiin perehtymiseen.

Julkaisun aiheita ovat muun muassa hevosen tarpeet, elinolot, ruokinta ja terveys, hevosen käsittely, hoito ja koulutus, varusteet,  tallirakentaminen, hevoselämykset, hevosyrittäjyys, hevoskulttuuri, hevoset ja yhteiskunta.

Ensimmäinen paperi-Heportteri lähti tilaajille 14.6.2018 ja tämä verkkosivu aukesi 15.6.2018. Uusia, pitkiä juttuja verkkoon ja uusi paperi-Heportteri julkaistaan kahden kuukauden välein.