Kuka lehteä kustantaa?

Heportterin kustantaja ja pääheportteri olen minä, Teija Uurinmäki, 41. Ennen Heportterin perustamista päätoimitin paikallislehtiä, lähes kymmenen vuotta. Lehden tekijänä olen aina ollut kehittäjä ja edelläkävijä. Kaarina-lehden porukan kanssa sijoituimme useana vuonna mitaleille paikallislehtikilpailussa. Pääaineeni Jyväskylän yliopistossa oli puheviestintä.

Hevoset ovat minun voimaeläimiäni ja sielunkumppaneitani – olleet siitä saakka, kun äiti monen vuoden kinuamisen jälkeen rohkeni päästää pikku-Teijan tallille.

Olen pyrkinyt kartuttamaan hevostietämystäni aktiivisesti. Parhaillaan opiskelen eläintenkouluttajaksi Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa. Olen ykköstason Centered Riding -ohjaaja. Olen tutustunut akateemiseen ratsastustaiteeseen ja kehittänyt mielen- ja kehonhallintaa mm. Piet Nibbelinkin ohjauksessa. Käyn hevoseni kanssa säännöllisesti tunneilla ja valmennuksissa.

Ihan parhain opettajani ja hevosystäväni on suomenhevostammani Maisuli. Hevoseni asuu läheisellä Hännilän tilalla, tammalaumassa, aktiivipihatossa. Kotona karvaterapiaa antavat whippetnartut Nuka ja Pimu.

Heportterin ensimmäisiä numeroita ovat olleet tekemässä mm. graafikko Heli Penttinen, taustatoimittaja Heta Rautiainen ja vapaat toimittajat Satu Lindstedt, Heidi Merima ja Jemina Pietilä.

OTA YHTEYTTÄ:

Teija Uurinmäki

045 136 36 44

teija@heportteri.fi